Skip to main content

Centrul Medical Endolife a avut privilegiul de a participa în calitate de sponsor la cel de-al XIV-lea Congres al Asociației Chirurgilor „Nicolae Anestiadi” și al IV-lea Congres al Societății de Endoscopie, Chirurgie Minim Invazivă și Ultrasonografie „V. M. Guțu”, un eveniment deosebit de important pentru comunitatea medicală, desfășurat în perioada 21-23 septembrie, care a adus împreună profesioniști de top din domeniul medical.

Acest congres a fost o oportunitate deosebită de a explora și dezvolta cunoștințe în domeniul medical, axându-ne pe inovațiile în endoscopie, ultrasonografie și chirurgie.

Am avut o serie de prezentări și sesiuni informative, în care echipa Centrului Medical Endolife a împărtășit rezultatele unor cazuri de succes, discutând despre cele mai bune practici în utilizarea tehnologiilor de ultimă generație în procedurile endoscopice: „Metodologia evaluării endoscopice a patologiei esofagului și jeg.” – Conf. Dr. Viorel Istrate, medic chirurg-endoscopist, „Rolul hd-manometriei esofagiene și impedansometriei pentru evaluarea patologiei jeg” – Dr. Denis Ardeleanu, medic medicină internă și „Tumorile carcinoide ale căilor respiratorii centrale: abordare endoscopică” – Dr. Petru Gurău, medic endoscopist.

În calitate de sponsor, am avut o prezență activă în cadrul congresului, cu un stand expozițional, unde echipa Endolife a prezentat serviciile medicale integrate în Endoscopie Digestivă și Gastroenteorologie, dar și cele mai recente tehnologii și echipamente endoscopice folosite în premieră națională.

Aceste evenimente subliniază angajamentul nostru continuu față de excelența medicală și inovație. Suntem dedicați îmbunătățirii serviciilor noastre pentru a oferi pacienților noștri îngrijirea medicală de cea mai înaltă calitate.