Skip to main content

Centrul Medical Endolife dispune de cele mai performante tehnologii și echipamente ale producătorului japonez, Olympus, cu optică HD (mărirea imaginii de 700 ori). De asemenea, un puncte forte îl reprezintă endocitoscopia – un sistem inovator de imagistică spectrală, care permite medicului specialist să vadă cele mai mici modificări ale mucoasei și neoplasme de cele mai mici dimensiuni. Atunci când se efectuează examinări, medicii de la Endolife se ghidează după standarde internaționale pentru furnizarea de îngrijiri și examinări medicale (clasificarea Paris a formațiunilor epiteliale ale esofagului, stomacului și colonului, clasificarea grupului de experți japonezi pentru endoscopie de imagine spectrală).

O premieră absolută de diagnostic efectuată la Centrul Medical Endolife este ecoendoscopia, a cărei tehnologie îmbină posibilitățile ecografiei și endoscopiei.

De ce Endolife?

La Endolife îmbinăm tehnologia și profesionalismul, totul pentru ca pacienții să beneficieze de cea mai plăcută experiență:

Profesionalism: Investigații diagnostice de înaltă performanță și tratamentele minim invazive sunt realizate de o echipă medicală cu experiență profesională în domeniu de peste 20 de ani.

Calitate și fiabilitate, cu tehnologii japoneze: Dispunem de cele mai performante dispozitive și tehnologii japoneze pentru diagnosticul endoscopic / gastroenterologic, care sunt în momentul de față cele mai de vârf sisteme utilizate pe plan mondial.

Precizie sporită: Dezinfecția, procesarea și păstrarea aparaturii medicale este realizată la cel mai înalt nivel. 

Sistem de sterilizare de trei niveluri: Centrul Medical Endolife respectă cele mai stricte cerințe de prelevare și siguranță a procedurii. Toate echipamentele sunt supuse sterilizării în trei etape, inclusiv dezinfecție automată la nivel înalt. Endoscopiile flexibile sunt depozitate în condiții aseptice, în dulapuri speciale.

Sedarea procedurilor endoscopice: Oferim pacienților noștri examinări cu „somn sedativ”. Pacientul este scufundat într-un somn medicinal scurt și nu suferă nici un disconfort în timpul procedurii și după aceasta. Sedarea nu este profundă/deplină, este ușor tolerată de pacient și nu are practic contraindicații, iar procedura este controlată de un anestezist.Capacități suplimentare de diagnosticare: Atunci când se efectuează examinarea endoscopică, medicii  pot efectua manipulări diagnostice suplimentare: prelevarea de țesuturi pentru biopsie, testul Helicobacter Pylori etc.