Skip to main content

Centrul Medical Endolife: un an de inovație medicală în endoscopie digestivă și ecoendoscopie în Moldova

Chișinău, 24 mai 2024 – La un an de la deschidere, primul centru medical complet dotat în endoscopie digestivă avansată, ecoendoscopie și gastroenterologie – Centrul Medical Endolife – își atinge ținta de creștere pentru primul an de activitate, cu peste opt mii de pacienți tratați, și previzionează pentru următorul an o creștere cu 30% pentru serviciile medicale disponibile în cadrul centrului medical: endoscopie digestivă avansată, gastroenterologie, medicină internă, ecografie, urologie, ginecologie, reumatologie, cardiologie etc.

Primul an a reprezentat pentru Endolife o validare a conceptului de centru medical dotat complet în endoscopie digestivă și gastroenterologie, îmbinând ulterior în același loc mai multe specialități medicale.

Acum un an, Centrul Medical Endolife lansa în premieră pentru Republica Moldova un departament complet dotat în Endoscopie digestivă avansată, Ecoendoscopie și Gastroenterologie, specializat în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor aparatului digestiv. De la prevenție la cele mai complexe cazuri, investigațiile endoscopice sunt asistate de cei mai buni specialiști în serviciile medicale endoscopice din Moldova, într-o infrastructură integrată și completă. Un punct forte al centrului îl reprezintă endocitoscopia – un sistem inovator de imagistică spectrală, care permite medicului specialist să vadă cele mai mici modificări ale mucoasei și neoplasme de cele mai mici dimensiuni.

Bazat pe inovație medicală, centrul reprezintă o alternativă mai ales pentru pacienții cu afecțiuni gastroenterologice, care până acum erau nevoiți să se trateze în străinătate pentru soluționarea problemelor medicale.

Acest concept de servicii integrate pentru pacienții care luptă cu afecțiunile digestive, pentru diagnostic de precizie, dar și pentru prevenție, scoate în evidență grija, dedicarea și expertiza echipei multidisciplinare de la Endolife pentru nevoile pe care le are pacientul.

Inovație medicală, calitatea serviciilor și excelență pentru un diagnostic sigur și o precizie sporită

Centrul Medical Endolife dispune de cele mai avansate și performante tehnologii și echipamente medicale în endoscopie digestivă avansată (superioară și inferioară) cu anestezie, ecoendoscopie, gastroenterologie, urologie, ecografie și nu doar. Dotările centrului medical și gradul de pregătire a celor mai buni specialiști în domeniu permit depistarea și tratarea afecțiunilor cu care pacienții se confruntă, indiferent de gradul de complicație a acestora.

Centrul Medical Endolife contribuie la creșterea calității îngrijirii medicale, la dezvoltarea expertizei locale și la îmbunătățirea accesului la servicii medicale de înaltă calitate.

Endolife dispune de tehnici și investigații funcționale digestive unice în Republica Moldova: Ph-metria esofagiană, manometria cu impedanță esofagiană de înaltă rezoluție, manometria anorectală de înaltă, metode de ultimă oră operate de cei mai buni specialiști în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor gastroenterologice.

Centrul Medical Endolife aduce inovația medicală în țară și prin serviciile medicale în urologie, cum ar fi puncția biopsie prostatică (fusion biopsy) – standardul „de aur” pentru diagnosticul cancerului de prostată.

O metodă de diagnostic și tratament importantă în afecțiunile respiratorii disponibilă în Endolife este bronhoscopia, investigație endoscopică în care se folosește cel mai performant model de bronhoscop de pe piață.

Pentru a răspunde cererii crescute de servicii medicale de înaltă calitate, centrul medical planifică să aducă în curând noi servicii în ginecologie și ecografie, pentru a susține în continuare prevenția în patologiile oncologice și diagnosticul la timp al acestora.

Centrul Medical Endolife – Timp pentru viață!

Pentru că grija față de viață înseamnă timp, iar timpul este extrem de prețios în stabilirea unui diagnostic sigur, Endolife are angajamentul de acționa la timp, ori de câte ori este nevoie, pentru ca pacientul să poată câștiga timp pentru viață. Astfel, serviciile medicale sunt centrate pe pacient și necesitățile acestuia, prin ghidare pas cu pas în parcursul medical.

Centrul Medical Endolife a fost înființat din dorința de a le oferi pacienților soluții de diagnostic și tratament eficiente și performante în diverse afecțiuni cu care aceștia se confruntă. Situat în sectorul Botanica (Mălina Mică), pe strada Constantin Vârnav nr. 20, centrul medical pune la dispoziția pacienților servicii medicale integrate, tehnologii moderne și o echipă medicală profesională cu vastă experiență.
Program de lucru: Luni – Vineri (08:00-20:00) și Sâmbătă (08:00-16:00).
Pentru informații adiționale și programări: 022 80 65 65 sau www.endolife.md